Unelmakuvia blogi

Unelmakuvia - blogi litteä banneri (Asiakirjan banneri)

Oot hyvä just noin

”Van mitäpä se hyvejää”, sanoi pessimisti. Silti mentiin suolle. Ei ihminen pääse sielunmaisemastaan.

Liikutus ja lohtu tulivat myöhemmin kuvia katsellessa. Ne toimivat vaikeiden aikojen vastapainona. 

Tykkään tosi paljon näistä kuvista, kaunis Kainuun luonto hyvin kuvattuna ja minähi ihan hupsuna ;D. Ihan liikutus tuli, mulla ollu haastava aika elämässä ja nämä piristää mieltäni. Kuvat tuo myös muiston mukavasta kohtaamisesta kanssasi”

Kuvasin Riittaa Puolangan pessimistien ansiosta ja kuvat päätyivät sitten Naisen Ääni – voimakuvadokkariini. Pääset lukemaan siihen osallistuneiden tyttöjen ja naisten tarinoita tuosta nettisivun yläosan Näyttelyt / Naisen Ääni -kohdasta.  

”Naiseus on parasta just nyt, reilu kuuskymppisenä! Olikait se hienoa olla nuori ja hoikka, mutta mukavampi olla vanha ja pehmeä. Olla sinut itsensä kanssa, minä kelpaan, riitän, ei tarvitse miellyttää”

Kun kuvaan, toivon, että kuvattava voisi kuvien kautta nähdä oman ainutlaatuisuutensa. Kuten Riitta heittäytymiskykynsä, valonsa ja ilonsa – sen että hän tuntui olevan sinut itsensä kanssa. 

Voimakuvauksessa saat tulla kuviin juuri kuten haluat. Jos kaipaat rohkaisua kameran edessä, teen kaikkeni sen eteen että uskaltaisit. Toivon, että voisin rohkaista sinua kyseenalaistamaan ulkonäköpaineet ja mukamas oikeanlaisen elämän mittarit ja näkemään että olet kokonaisvaltaisesti täydellisen uniikki. Ei ole ketään kaltaistasi. Oo sä, oot sopiva, upea, kaunis, hyvä – aivan mainio juuri noin. 

Katso itseäsi arvostaen ja lempeydellä: elämä jättää jälkiä, keho muuttuu. Ne jäljet kertovat yhdestä, aina arvokkaasta ja ainutkertaisesta elämästä ja ihmisestä.

Lahjakorttiarvonta 7.4.24

Osallistumalla arvontaan hyväksyt, että yhteystietosi tallentuvat SunKuvan asiakastietokantaan. Saatat saada meiltä valokuvausaiheista sähköpostia toisinaan. Emme jaa tietojasi. Voit pyytää tietojesi poistoa sunkuva.marja@gmail.com